Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.410
23Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Gratis actiemagazine

Facebook Schasfoort

Radiatoren

Badkamerradiatoren van Mix & Match

Radiatoren
mixmatch-radiatoren-huismerk-baden-4.jpg
mixmatch-radiatoren-huismerk-baden-3.jpg
mixmatch-radiatoren-huismerk-baden-1.jpg
mixmatch-radiatoren-huismerk-baden-2.jpg

Radiatoren van Mix & Match

Zoekt u de ideale radiator voor uw badkamer? In het assortiment Mix & Match, het huismerk van Baden+, heeft u de keuze uit allerlei badkamerradiatoren. Met zorg voor u geslecteerd. Van strakke designradiatoren tot radiatoren met een stoere of tijdloze uitstraling. In wit of antraciet metallic. Of helemaal volgens de trend van nu: mat zwarte radiatoren.

Design radiator

Met een design radiator heeft u een echte eyecatcher in uw badkamer. De radiator heeft geen buizen maar is volstrekt glad aan de voorkant. Hierdoor is het een fraai, rustig element in uw badkamer. Een handdoek ophangen is mogelijk met een mooie handdoekbeugel van rvs.

Voordelen van een design radiator

De voorkant van de design radiator wordt eerst volledig verwarmd en daarna de achterkant. Dit heeft als groot voordeel dat de opwarmtijd korter is en er meer warmte wordt afgegeven dan een gewone radiator. De radiator is, net als de andere radiatoren van het huismerk van Baden+, van topkwaliteit. De radiatoren zijn voorzien van een coating die in de vochtige badkamerruimtes tegen een stootje kan.

Tijdloze radiator

Wilt u een badkamerradiator waarover u uw handdoeken kunt leggen? Zodat u altijd warme handdoeken heeft zodra u uit de douche stapt? Mix & Match heeft in haar assortiment ook radiatoren met buizen. Radiatoren met rechthoekige, D-vormige, en ovale buizen zijn in elke badkamer te plaatsen. Deze radiatoren zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Van 120 tot 185 cm hoog.

Vloerverwarming

Ook voor warme voeten in de badkamer bent u bij Mix & Match aan het goede adres. De vloer kan via uw cv of elektrisch verwarmd worden. Het elektrisch verwarmen heeft veel voordelen. U kunt tijden en dagen exact instellen en u kunt de temperatuur nauwkeurig regelen.