Schasfoort tegels & badkamers
Schasfoort tegels & badkamers
Wilhelminastraat 9
7591 TR Denekamp
0541 355 343 - schasfoort@baden-plus.nl
Aangesloten bij
Advies - Advies

Advies & installatie

Er komt ontzettend veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Het bepalen van het budget, een selectie maken in een overvloed aan inspiratie en de uiteindelijke keuze voor de juiste badkamerspecialist. Onze badkamerspecialisten begeleiden u graag in het complete traject. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijk installatie van uw droombadkamer. Maak een afspraak of ga alvast aan de slag met ons stappenplan onderaan deze pagina.

Maak een afspraak  
  Advies - Advies & installatie - stap 1 inleven

Inleven

Voordat we starten met het badkamerontwerp is het belangrijk dat uw wensen in kaart gebracht worden. Welke kleuren spreken u aan? Gaat u voor een landelijke, moderne of natuurlijke stijl? Heeft u voorkeur voor bepaalde materialen, zoals hout of beton? Er is zoveel mogelijk! We helpen u graag een stukje op weg. Duik in een wereld vol ideeën. Bekijk onze voorbeeldbadkamers of blader door ons badkamer lookbook vol badkamerinspiratie.

Ontwerpen Ontwerpen

Nadat u al uw ideeën hebt verzameld gaan we het ontwerptraject in. In deze fase komen uw wensen tot leven! Schasfoort tegels & badkamers in Denekamp luistert graag naar uw verhaal, zodat we het badkamerontwerp uiterst persoonlijk kunnen maken. We bespreken in dit traject ook de indeling van de ruimte. In de showroom of bij u thuis. Zo krijgen we een optimaal beeld van de huidige situatie en kijken we of al uw wensen technisch mogelijk zijn. Zo hoeft een kleine badkamer helemaal geen probleem te zijn en zijn er talloze mogelijkheden als u een badkamer heeft met een schuin dak.

  Advies - Advies & Installatie stap 2 + 3
  Advies - Advies & Installatie stap 2 + 3

Ontwerpen Selecteren

Uw wensenlijst en het badkamerontwerp liggen op tafel. Onze specialist nodigt u graag uit in de showroom om alle mogelijkheden te laten zien die aansluiten bij uw wensen. We maken een selectie uit verschillende merken en overwegen samen met u diverse opties. Bedenk bijvoorbeeld of u de badkamerradiator op de centrale verwarming wilt aansluiten. Als de rest van het huis op temperatuur is, zal de badkamerradiator afslaan en koelt de ruimte razendsnel af. Met een elektrische radiator heeft uw badkamer altijd de juiste temperatuur op het juiste moment.

Installeren Installeren

Het realiseren van een badkamer is vakwerk. De installateurs van Schasfoort tegels & badkamers in Denekamp werken alleen met goed geschoolde vakmensen met jarenlange ervaring. Zij draaien hun hand niet om voor een strak betegelde wand, het omleggen van leidingen of de aanleg van vloerverwarming. Afhankelijk van de ruimte en de omvang van de renovatie, zal de installatie van uw badkamer ongeveer twee tot drie weken duren. Bij de oplevering nemen we de badkamer grondig met u door, zodat we zeker weten dat u helemaal tevreden bent.

  Advies - Advies & installatie stap 4 installatie
  Advies - Advies & Installatie stap 5 genieten

Genieten Genieten

Het is zover: uw badkamer is klaar. Tijd om te genieten! Regelmatig onderhoud en milde schoonmaakmiddelen zorgen ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw badkamer. Bij Schasfoort tegels & badkamers in Denekamp bent u zeker van kwaliteit, garanties en de beste service. Zo helpen we u graag als er toch een probleem voordoet in uw nieuwe badkamer. U kunt op ons rekenen!  

Alvast aan de slag met ons stappenplan

Om al uw ideeën in kaart te brengen, kunt u gebruik maken van onze stappenplannen. Bijvoorbeeld het stappenplan voor een nieuwe badkamer. Zo bent u goed voorbereid op een bezoek aan de showroom en krijgt de adviseur direct een duidelijk beeld van uw wensen. Download de stappenplannen hiernaast en ga direct aan de slag.

PDF STAPPENPLAN NIEUWE BADKAMER

      

De zekerheid van Schasfoort tegels & badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Schasfoort tegels & badkamers dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Advies - Reviewblok
Wij scoren een
9.7
9.7 van 1 10
12-07-2018
Waardering van onze klanten Zie boven!
Advies - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties