Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Badkamer meubel

Badkamermeubel

Badkamer meubel
M_Mino_120_olm.jpg
M_nano1200_D_elementDD_ZW.jpg
Rondolijn_XL_03.jpg
Giro.jpg
Pelipal_Flavour.jpg
Keuco_Royal_Reflex.jpg
Pelipal_Vibe.jpg
M_Passo_D_zeno_2011.jpg

Naast praktische opbergruimte trekken badkamermeubels de sfeer van de woning door tot in de badkamer. Badkamermeubels lijken in veel opzichten op meubels voor bijvoorbeeld de woonkamer. Maar er is een belangrijk verschil: het materiaal waarvan deze badkamermeubels zijn gemaakt is uitermate bestand tegen vocht. De wastafelbladen van deze badkamermeubels zijn gemaakt van diverse materialen met ieder hun eigen specifieke kenmerken; duurzaam keramiek, strak vormgegeven mineraalmarmer, volkernkunststof of corian, natuurlijk ogend (poly)beton en hardsteen of zelfs (hoog)glanzend glas.

Vele mogelijkheden met badkamermeubels

De wastafelbladen en daarbij behorende badkamermeubels met deuren en/of laden zijn leverbaar in diverse maatvoeringen, van ruimtebesparend smal tot een riant uitgevoerde enkele- of dubbele wastafel uitgevoerd met één- of twee kranen.

Oneindig veel kleuren mogelijk

Badkamermeubels zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De trend van dit moment zijn houtfineren en hooglans (lak)kleuren. Vraag in de showroom naar de vele kleurmogelijkheden en stel uw favoriete badkamermeubels samen.

Direct contact opnemen