Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Duurzame badkamer

De duurzame badkamer

Duurzame badkamer
duurzame-badkamer-2.jpg
duurzame-badkamer-3.jpg
duurzame-badkamer-1.jpg

De badkamer is een ruimte die u vaak en intensief gebruikt. Daar wordt stiekem behoorlijk veel water en energie bij verbruikt. Een ideale plek dus om besparende maatregelen in het kader van duurzaamheid toe te passen. En dat kan! Slim en stijlvol, mét behoud van alle comfort. Zo maakt u de badkamer van morgen: verantwoord en zuinig, maar toch om optimaal van te genieten.

Duurzame oplossingen

In de groene badkamer van Baden+ komen diverse duurzame oplossingen terug. Met de waterbesparende douche, toilet en kraan verbruikt u jaarlijkse 40% tot 50% minder water!

Het prachtige badkamermeubel uit het assortiment van het Baden+ huismerk is gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Extra goed voor het milieu! En ook de tegels in deze badkamer zijn milieuvriendelijk. Ze dragen zelfs het EU Ecolabel.

Een van de meeste effectieve besparingsmogelijkheden is de douchegoot van EasyDrain met een warmte-terugwin-systeem. Hierdoor heeft u 35-50% minder energie nodig. De spiegel is voorzien van LED verlichting waarmee u tot 60% bespaart op elektriciteit. En wanneer de designradiator van Vasco alleen verwarmt wanneer nodig bespaart u nog eens 15-20%!

Advies op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw badkamer duurzamer te maken? Uw Baden+ badkamerspecialist adviseert u graag! Maak direct een afspraak of kom langs in de showroom bij u in de buurt.

Direct contact opnemen