Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Lifestyle badkamer

Lifestyle badkamer

Lifestyle badkamer
Lifestyle_badkamer_-_bad.jpg
Lifestyle_badkamer_badkamermeubel_op_maat.jpg
Lifestyle_badkamer_douche.jpg
Lifestyle_badkamer_kast.jpg
Lifestyle_badkamer.jpg

De Lifestyle badkamer van Baden+ is ontworpen door De Wilde Sanitair & Tegels uit Nunspeet, een van onze Baden+ winkels. Deze badkamer is geïnstalleerd bij een gezin in Maarssen.

Heerlijk ruime badkamer

De ruime opstelling van deze Lifestyle badkamer in combinatie met de mooie tegelkeuze maken deze badkamer bijzonder. Het vrijstaande bad van het Baden+ huismerk en het badkamermeubel met de betonnen wastafel zijn de blikvangers. Het meubel is uitgebreid met een hoge kast, die in dezelfde whitewash uitstraling is uitgevoerd.

Naast het heerlijke bad is er ook een ruime inloopdouche in de badkamer aanwezig. Voorzien van een complete thermostatische douche inbouwset met een grote hoofddouche en handdouche van Hotbath.

Tegelkeuze maakt badkamer bijzonder

De kleur van de tegel is neutraal. Dit past qua kleurstelling en uitstraling helemaal in de trend van dit moment. Het grote formaat van de wandtegel in combinatie met de mozaïek tegel achter het badkamermeubel maakt deze badkamer bijzonder.

De Lifestyle badkamer live bekijken?

Bezoek een van de Baden+ winkels om de Lifestyle badkamer met eigen ogen zien. Onze badkameradviseurs zullen u met veel plezier rondleiden in de showroom.

Direct contact opnemen