Schasfoort tegels & badkamers
Schasfoort tegels & badkamers
Wilhelminastraat 9
7591 TR Denekamp
0541-355343 - schasfoort@baden-plus.nl
Aangesloten bij
Duravit
Duravit - Duravit
Stijlvol sanitair van topkwaliteit

Duravit

Duravit is gestart als aardewerkbedrijf in 1817. Vanaf 1842 produceert het bedrijf sanitair. Waar ze zich sinds 1960 volledig op richten. Inmiddels is Duravit wereldwijd een grote leverancier van sanitair van de hoogste kwaliteit met origineel design en intelligent toegepast technieken. Baden+ werkt daarom graag met het A-merk Duravit. Aarzel niet en kies voor een stijlvolle badkamerinrichting met design tot in de finesses.

BEKIJK DE COLLECTIE

  Duravit - 1. Duravit vakmanschap

Vakmanschap van Duravit

De ontwikkeling en productie van het sanitair heeft Duravit volledig zelf in de hand. Tijdens het productieproces vindt veel werk zelfs nog met de hand plaats. Dit laat vakmanschap zien. Zo hanteert Duravit wereldwijd de hoge kwaliteitsstandaard. Dit geldt zowel voor de keramische producten als voor alle andere producten uit het uitgebreide Duravit assortiment.

Uw badkamerspecialist Schasfoort tegels & badkamers in Denekamp vertelt u graag meer over Duravit.

Maak een afspraak  
  Duravit - 2. Duravit uniek eigen design

Uniek eigen design

Duravit is gespecialiseerd in badmeubels, baden, wastafels en toiletten. U herkent de producten van Duravit aan de kwaliteit, maar ook aan het unieke eigen design. Altijd even stijlvol en tijdloos. De design badkamer producten komen tot stand in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers als Phoenix Design, Sieger Design en Matteo Thun. Met de bekende Franse ontwerper Philippe Starck is bijvoorbeeld de badkamerserie Me by Starck ontwikkeld. Sanitair met een prachtige, pure minimalistische uitstraling.

Duravit biedt comfort in de badkamer

Bij alle producten, die Duravit produceert, staat comfort voorop. Met slimme technische toepassingen maakt Duravit van uw badkamer een aangename, comfortabele leefomgeving. Zo heeft Duravit bijvoorbeeld goede oplossingen voor meer veiligheid in de badkamer. Denk aan nachtverlichting verwerkt in badkamermeubels en antislip douchevloeren voor een goede grip wanneer de vloer nat is. 

  Duravit - 3. Duravit biedt comfort in de badkamer
Duravit collectie
   

Duravit Me by Starck badkamer serie

   

Duravit badkamermeubelen

   

Duravit Brioso badkamermeubel serie

   

Duravit Vero Air complete badkamerserie

   

Duravit ligbaden

Duravit - Reviewblok
Wij scoren een
9.7
9.7 van 1 10
12-07-2018
Waardering van onze klanten Zie boven!
Duravit - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties