Schasfoort tegels & badkamers
Schasfoort tegels & badkamers
Wilhelminastraat 9
7591 TR Denekamp
0541-355343 - schasfoort@baden-plus.nl
Aangesloten bij
Xenz
Xenz - Xenz
Moderne sanitair producten voor de hele badkamer

Xenz

"Beleving en zintuigen" dat is waar het om draait in de badkamerwereld. De badkamer is de plek om even te ontsnappen uit de drukte van de dag. Xenz speelt daarop in met de toenemende vraag naar comfort- en wellnessproducten, zowel in baden, douches als douchevloeren. 

BEKIJK DE COLLECTIE

  Xenz - Oer-Hollands bedrijf

Oer-Hollandse badkamerproducten

Xenz is de nieuwe naam voor het gerenommeerde Beterbad. Dit oer-Hollandse bedrijf produceert al decennia systeembaden, acryl ligbaden en douchevloeren. Door de markt van dichtbij te volgen, kan Xenz snel inspelen op trends. Mede hierdoor is het één van de grotere spelers in de markt van wellness en beleving in de badkamer.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden nodigen wij u uit in onze showroom.

Maak een afspraak  
  Xenz - Design en innovatie

Design en innovatieve oplossingen

Xenz besteedt maximale aandacht aan design en innovatieve oplossingen. Elk jaar worden er diverse nieuwe producten gepresenteerd, zoals de Solid surface baden. Solid surface is een zacht en krasvast materiaal met een natuurlijke uitstraling. 

Voor elke badkamer heeft Xenz passende producten, in diverse maten, voor grote of juiste kleine badkamers in de stijl die bij u past. Xenz is verkrijgbaar bij Schasfoort tegels & badkamers .

 

Ontspan in het bad dat bij u past

Bent u op zoek naar een inbouwbad, een ruimtebesparend bad of een (half)vrijstaand bad? Dan biedt Xenz volop keuze. Heeft u wat minder ruimte, maar wilt u toch een bad? Dan biedt het Xenz bad Society of Lagoon wellicht de oplossing. Douchen en baden tegelijk? Dat kan ook. U kunt alle baden bekijken in de showroom van Xenz, gevestigd in Almere. 

  Xenz - Baden + douchevloeren
  Xenz - Baden + douchevloeren

 Uitgebreid assortiment douchevloeren

Bij Xenz kunt u kiezen uit een ruim assortiment douchevloeren en douchebakken. In diverse formaten, vierkant of rechthoekig, met  de afvoer in het midden of minder in het zicht aan de muurzijde. Heeft u een afwijkend formaat douchevloer nodig? Geen probleem. Xenz levert ook douchevloeren die vijfhoekig of zeshoekig zijn. Halfrond is ook mogelijk. Bekijk de mogelijkheden bij Schasfoort tegels & badkamers. 

XENZ COLLECTIE
   

Xenz baden

Xenz - Reviewblok
Wij scoren een
9.7
9.7 van 1 10
12-07-2018
Waardering van onze klanten Zie boven!
Xenz - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties