Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Facebook Schasfoort

Installatiebedrijf

Schasfoort Tegels & Badkamers | Installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Installatietechniek Schasfoort

Installatietechniek Schasfoort is een allround installatiebedrijf. Een begrip in Denekamp en omstreken. We staan voor vakmanschap, kwaliteit en optimale service voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor vele installatiedisciplines.

Gas, water, elektra, cv

Bij een nieuwe badkamer komt vaak meer kijken dan alleen het sanitair. Ook het gas, water en de elektra moet goed verzorgd zijn, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw droombadkamer. Bij Schasfoort Tegels & Badkamers ontzorgen wij u ook bij deze werkzaamheden.

Zink- en koperwerk

Ook voor al uw loodgieterswerk, zink- en koperwerk kunt u Installatietechniek Schasfoort inschakelen. Wij hebben nog de échte vakmensen in dienst, die met deze traditionele materialen kunnen werken.

In elke discipline binnen dit brede werkterrein zijn we specialist. Daarnaast zorgen korte lijnen en heldere communicatie binnen ons bedrijf voor een goede afstemming tussen opdrachtgever en bedrijf. Ook 24 uurs-service.

Installatietechniek Schasfoort in Denekamp is aangesloten bij Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (Uneto-VNI). Dit houdt in dat U de garantie heeft, dat onze werkzaamheden uitsluitend verricht worden door vakmensen en dat hierbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen.

Direct contact opnemen