Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 123 
Wij scoren een9.6op 25 reviews
Communicatie
9.4
Advies
9.3
Offerte
8.9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.7
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1
Review door: Anne Louise BarbiërGeplaatst op: 13-12-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste contact in de showroom van Schasfoort te Denekamp tot en met de laatste klus die in mijn badkamer moest worden geklaard ben ik zeer positief. Enkele dagen hierna kwam Niels bij mij thuis om een en ander in de badkamer op te meten en mij van advies te dienen over een te plaatsen extra meubel dat ik geplaatst wilde hebben. De communicatie over de - duidelijk gespecificeerde - offerte beoordeel ik met: vriendelijk. Prettig om uitvoerig over de diverse genoemde onderdelen uit die offerte van gedachten te wisselen.

Sterke punten:
Niels werkt netjes en precies, met oog voor detail. De spullen die ik wilde vervangen zijn - zoals ik graag wilde - meegenomen. Alle pakmateriaal en overige rommel is meegenomen: opgeruimd staat netjes. Verderop wordt een vraag gesteld over nazorg. Als daarmee wordt bedoeld dat ik - mocht er nog iets zijn - dat kenbaar mag maken > dat is de reden waarom ik de vraag heb beoordeeld met Uitstekend. Sterke punten dus.

Verbeterpunten of tips:
Geen, vooral omdat hier een vakman aan het werk is, die niet beter hoeft te werken dan hij al doet. Top!

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 06-09-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring met dit bedrijf! We hadden een waterontkalker aangeschaft middels dit bedrijf en dat was prima bevallen

Sterke punten:
Duidelijke communicatie afspraken worden keurig nagekomen

Verbeterpunten of tips:
Geen verbeterpunten, ga zo door

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 11-08-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima. Heel vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten:
Denken goed mee hoe onze wensen het beste uitgevoerd kunnen worden.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: R BossinkGeplaatst op: 01-06-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zowel in de zaak als thuis keurig te woord gestaan.

Sterke punten:
Goede communicatie, dit is ook erg belangrijk.

Verbeterpunten of tips:
Geen.

Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Gea SchuurmanGeplaatst op: 05-05-20176

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie mbt werkzaamheden en plaatsing.

Sterke punten:
Flexibiliteit en oplossingsvaardigheden.

Verbeterpunten of tips:
Uitleg over meerwerk, qua kosten.

Communicatie 6
Advies 6
Offerte 6
Medewerkers 6
Deskundigheid 6
Resultaat 6
Nazorg 6
Review door: AnoniemGeplaatst op: 19-04-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vernieuwing toiloet

Sterke punten:
Deskundigheid, advies, meedenken.

Verbeterpunten of tips:
-

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: M. Olde MonnikhofGeplaatst op: 26-02-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg blij met onze volledig nieuwe badkamer en toilet! Niels, Esther en Frans hebben ons erg fijn geholpen. Ze denken mee, geven allerlei tips en ook in de uitvoering verliep alles heel voorspoedig. Het was nog even de vraag of de indeling zo kon worden als we die bedacht hadden, maar Niels heeft alles op alles gezet om de puzzel in de praktijk voor elkaar te krijgen.

Sterke punten:
Zorgvuldigheid, klantgerichtheid

Verbeterpunten of tips:
-

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: J. LubeckGeplaatst op: 16-01-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig, goede en duidelijk afspraken, duidelijke offerte. Prima service en ook mooi eindresultaat en alles zeer netjes achtergelaten / opgeruimd etc. Zeer tevreden!

Sterke punten:
Duidelijke communicatie, duidelijke afspraken en ze houden zich goed aan de gemaakte afspraken. Vooral ook erg prettig dat Esther en Niels "recht door zee" zijn, niet van die verkoperspraatjes. Erg prettig maar zeker ook erg vriendelijk. Zeer tevreden!

Verbeterpunten of tips:
Geen!!

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 30-12-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring . Goede communicatie , er wordt keurig werk geleverd.

Sterke punten:
Alles werd keurig afgeleverd .

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers N.v.t.
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Mieke KoelenGeplaatst op: 05-12-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Na onze badkamer renovatie 3 jaar geleden zeer tevreden, daarom nu ons toilet ook door Schasfoort Baden+ laten renoveren. Zeer tevreden over het resultaat!

Sterke punten:
Houden zich aan de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten of tips:
-

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
 123