Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Balans en Wellness

Balans en Wellness

Balans en Wellness

Wat is wellness?

We horen het steeds vaker. Haal het wellness gevoel in uw eigen huis. En dat is zeker mogelijk. Immers door te kiezen voor bijvoorbeeld een heerlijk whirlpoolbad of de Sunshower in uw badkamer ontstaat er al een heerlijke wellness ruimte.

Maar wat is Wellness nu eigenlijjk? Wellness zelf werd zo’n 50 jaar geleden bedacht door de Amerikaanse arts, Halbert L. Dunn. Deze arts bedacht dat Wellness ontstaat door wellbeing en fitness. Ofwel Wellness! Wellness omvatte volgens hem vooral het zoeken naar geestelijke en lichamelijke balans in de hectische maatschappij waarin we leven. Tegenwoordig is Wellness op allerlei manieren te beleven, in sportcentra, kuuroorden, ontspanningscentra, maar tegenwoordig zijn er ook veel wellness producten verkrijgbaar die toepasbaar zijn thuis.

Stoomdouche CleopatraStoomcabine wellness

Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Kortom een aanwinst voor een gezonde levensstijl. En, omdat in de huidige stoomcabine een combinatie wordt gemaakt van de helende effecten van water en het samenspel van stoom, licht, aroma en geluid ontstaat er maximale ontspanning en vitalisering.

De stoomcabine is een warme ruimte van 40 à 60 graden Celsius met hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Door gebruik te maken van de stoomcabine wordt de huid gereinigd worden. De huidporiën gaan open staan en vuil wordt door het zweten naar buiten gedreven. De huid wordt zacht en soepel door stimulering van de doorbloeding in de stoomcabine. Naast de huidreiniging heeft een stoombad in de wellness stoomcabine ook een ontspannen uitwerking op de menselijke geest. En kiest u voor het gebruik van de stoomcabine in combinatie met een kouder bad dan heeft u door het plaatsen van een stoomcabine eigenlijk een sauna in uw huis.

Whirlpool CleopatraWellness Producten Whirlpools

Een whirlpool in uw huis biedt direct een heerlijk privé bubbelbad. Als we het in de volksmond over spa of jacuzzi hebben dan bedoelen we een whirlpool.

Er zijn diverse mogelijkheden binnen het whirlpool assortiment. Een whirlpool werkt met geïntegreerde jets. Deze jets blazen lucht, water of een combinatie daarvan in het water. Het effect van deze bubbels in uw bad of duobad is steeds verschillend:

  • Bubbels met lucht zorgen voor ontspanning
  • Bubbels met water geven een krachtige massage
  • Kiest u voor een whirlpoolsysteem met een combinatie van lucht en water dan kunt u voor beide opties in uw badkamer kiezen.

De whirlpool kan ingebouwd worden of als vrijstaand bad worden geplaatst. Naast een mooi Mix & Match assortiment heeft Baden+ Cleopatra baden & whirlpools in haar assortiment. Deze baden zijn dieper dan andere baden. Bovendien biedt Cleopatra ergonomische baden aan, deze zijn nóg dieper en hebben een uitstekende pasvorm. Je vindt ze in verschillende modellen en stijlen waardoor voor elk type persoon of badkamer een passend model beschikbaar is.

Wilt u meer inspiratie voor een heerlijke wellness ruimte in uw huis. Aarzel niet en bezoek de dichtsbijzijnde Baden+ specialist of vraag het WOW magazine aan. Wilt u alvast producten testen dan kunt u bij uw Baden+ specialist een afspraak maken in het Experience Center van Cleopatra.

Sunshower_2Sunshower; de kracht van licht en warmte!

Met de Sunshower haalt u het goede van de zon in huis. Ontspanning, verlichting en een zomers tintje. U kunt kiezen voor een model met zonlicht of juist infrarood voor extra warmte. Zonlicht of infraroodwarmte tijdens uw dagelijkse douchebeurt geeft u een energiek gevoel en verhoogt uw weerstand. U staat heerlijk onder de douche en geniet tevens van deze slimme warmtebron. Infraroodwarmte dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. Het gedoseerde zonlicht van de Sunshower houdt uw vitamine D-gehalte op peil en zorgt voor een gezond zomers kleurtje.

De douche heeft tegenwoordig geen simpele douchekop meer….

Genieten van een heerlijke verfrissende douche of juist een ontspannende douche aan het einde van de dag zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning. Tegenwoordig is het assortiment douchesets zo uitgebreid dat voor iedere wens een oplossing is. Doordat HansGrohe bijvoorbeeld de combinatie maakt van water en lucht in Airpower.

HansGrohe airpower; minder water meer genieten

Het principe is eenvoudig: via de straalschijf van uw AirPower hand- of hoofddouche wordt er lucht gezogen. In één liter water wordt ongeveer drie liter lucht bijgemengd. Op deze manier zorgt de lucht voor vollere druppels die ook lichter en zachter aanvoelen. Ofwel een heerlijke doucheregen. Kiest u voor doucheset met meerdere douchestraal mogelijkheden dan kunt u ook genieten van een massage met intensieve werking.

Een douchestraal voor ontspanning, vitaliteit of juist afwisseling?

GROHE hoofddouches zijn er in alle vormen, stijlen en maten. Allemaal ontworpen om u te laten genieten van een heerlijke douche. Een aangename Rain-straal om zeep of bodyscrub af te spoelen, een gerichte straal om stijve spieren te ontspannen of een zachte en kalmerende Champagne-straal.

Het unieke design van de Grohe douchekop zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water over de sproeigaatjes.

Bokoma sprayChampagneJetMassageNormal
Bokoma
Champagne
Jet
Massage
Normal
PureRain O2RainSmart Rain
Pure
Rain O2
Rain
Smart Rain
Direct contact opnemen