Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Bruynzeel

Bruynzeel

Bruynzeel

Bruynzeel badkamers

Bruynzeel is sinds 1897 hét Nederlandse badkamer- en keukenmerk met een breed assortiment sanitair producten voor de complete badkamer. Bruynzeel heeft een uniek en zeer betaalbaar assortiment voor u samengesteld, die alleen verkrijgbaar is bij de badkamerspecialist. Deze bestaat onder ander uit badkamermeubelen, douchecabines en douchebakken, baden en kranen.

De sanitair producten van Bruynzeel kenmerken zich door een modern design en een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Het Bruynzeel assortiment is veelzijdig, elegant en gemaakt van de beste materialen om u een zo hoog mogelijk comfort te bieden.

Kwaliteit van Bruynzeel

De Bruynzeel producten, die door de Baden+ badkamerspecialist worden verkocht, worden gekenmerkt door het gebruik van het beste materiaal voor de vochtige ruimte en een gedetailleerde afwerking van de beste kwaliteit. Op dit unieke assortiment geeft Bruynzeel dan ook een garantie van tien jaar.

Bruynzeel Home Center

Sinds april 2015 heeft Bruynzeel Home Products bv een vestiging in Nieuwegein met een inspirerende showroom. Op maar liefst 1200m2 laat Bruynzeel u op het gebied van sanitair de nieuwste badkamermeubelen, douchewanden, baden, kranen en wastafels zien. Zes dagen per week kunt u hier volop inspiratie opdoen en staan adviseurs klaar om uw vragen te beantwoorden. Bezoek uw Baden+ badkamerspecialist voor meer informatie.

Bruynzeel kwaliteitDeel dit item via: