Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Gira

Gira

Gira
gira-sensotec-03-2461-1424452696.jpg
gira-steckdose-orientierungsleuchte-1265-1224586543.jpg
gira-sensotec-02-2460-1424452678.jpg

Al sinds 1905 maken de slimme oplossingen van Gira duizenden woningen in meer dan 40 landen comfortabeler en veiliger. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, milieuvriendelijk en altijd geproduceerd met het oog op duurzaamheid. Zo kunt u met de automatische verlichting van Gira besparen op elektriciteit. Het licht activeert namelijk pas wanneer u de kamer binnenloopt. Hierdoor hoeft de verlichting nooit meer onnodig aan te staan. Gira wijst u ook de weg in het donker met innovatieve oriëntatieverlichting. Deze plaatst u bijvoorbeeld bij de trap of in het toilet, waardoor u veilig kunt lopen en u zich beter kunt oriënteren.

Bekroond design

Alle oplossingen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar de producten van Gira zijn ook meerdere malen bekroond met verschillende designawards. Het schakelmateriaal, zoals een wand- en contactdoos, is leverbaar in verschillende kleuren en designs. Hierdoor is er altijd een kleur die past bij de stijl van uw woning. Combineer bijvoorbeeld de kleur antraciet met een strak design bij een modern ingerichte ruimte. Zo gaat het schakelmateriaal volledig op in de inrichting. Tip! Met de Gira designconfigurator stelt u zelf uw eigen schakelmateriaal samen.

Sfeer in huis

Naast praktische oplossingen die uw woning comfortabeler maken, heeft Gira ook producten in het assortiment die sfeer brengen in huis. Denk hierbij aan traploze dimmers die op ieder moment zorgen voor het juiste licht. Alle dimmers zijn leverbaar in verschillende varianten, zoals de klassieke dimmers met een draaiknop, maar ook touch-dimmers waarbij de lichtknop zelfs met lichte aanraking bedient kan worden.

Gira is er ook om sfeer te creëren in de badkamer, want met de waterbestendige inbouwradio wordt zingen onder de douche wel heel verleidelijk!

Uw Baden+ adviseur helpt u graag om keuzes te maken in toepassingen die zinvol zijn, uw comfort verhogen, energie besparen en de veiligheid in de badkamer verhogen. Bezoek uw Baden+ winkel en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Deel dit item via: