Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Hansgrohe

Hansgrohe

Hansgrohe

Hansgrohe staat al sinds 1901 voor kwaliteit en design, in combinatie met slimme technologieën. Alle producten van Hansgrohe zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het plezier in de badkamer te vergroten. Alle producten zijn ontworpen vanuit het ultieme gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan wastafelkranen met een drukknop in plaats van een hendel. Of een douchesysteem met één knop om tussen verschillende straalsoorten te schakelen. Zo maakt Hansgrohe hun producten toegankelijk voor iedereen.

Slimme technologieën

De producten van Hansgrohe staan bekend om slimme technologieën. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, het QuickClean anti-kalksysteem, de AirPower doucheregen en de waterbesparende EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche. Ook de Cooltouch technologie is een slimme techniek waar vooral gezinnen met kinderen baat bij hebben. De kraan wordt niet heet aan de buitenkant. Dit is extra veilig en voorkomt ongelukken!

De Raindance doucheserie heeft gezorgd voor een nieuwe trend in de sanitairbranche. In deze serie wordt het water in de grote xxl douchekop vermengd met lucht. Dit zorgt voor grote, volle regendruppels die vergelijkbaar zijn met een tropische regenbui. De waterdruppels omsluiten uw lichaam. Dit geeft een rijk gevoel, zonder dat er extra water nodig is. Ervaar het gevoel van luxe met Hansgrohe XXL Performance. De douches met XXL Performance hebben een extra brede douchekop en verdelen het water rijkelijk over het lichaam. Door de EcoSmart technologie die in deze douchekoppen verwerkt is, verbruikt de douche een minimale hoeveelheid water zonder dat u hier iets van merkt.

Prijzen en awards

Er gaat een lang ontwerpproces vooraf aan alle producten van Hansgrohe. Over de hele wereld zijn uitvindingen en producten van Hansgrohe beloond met diverse prijzen en design awards. Er wordt bij het ontwerp niet alleen gekeken naar de ideale vormgeving van het product. Ieder product moet ook aan te passen zijn aan verschillende dagelijkse bezigheden.

Bent u op zoek naar een unieke kraan of douchekop, ontworpen door de grootste designers ter wereld? Laat u inspireren door de Hansgrohe Axor collecties. Bij het ontwerp van deze collecties is er niet alleen gekeken naar het losse product, maar ook naar de ruimte waar deze in geplaatst wordt. Kom langs bij uw badkamerspecialist voor meer informatie over deze bijzondere collecties.

Kwaliteit en garanties

Bij Hansgrohe gaat het bij ieder product verder dan alleen het design. Ook bedieningsgemak, de nieuwste innovaties en duurzame, milieuvriendelijke materialen spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling. Alle producten zijn ontwikkeld om een leven lang mee te gaan, voldoen stuk voor stuk aan de strenge Hansgrohe kwaliteitseisen en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Deel dit item via: