Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Hotbath

Hotbath

Hotbath

Hotbath BV: een oer-Hollandse onderneming met (internationale) vakmensen die kennis hebben van ontwerp-, technologie en de productie van kranen. De roots van Hotbath liggen in Nederland, maar alle producten komen tot leven in Italië. Hier werken de beste specialisten aan nieuwe ontwerpen en technologieën om uw badkamer telkens iets mooier én gebruiksvriendelijker te maken. Hotbath werkt samen met topfabrikanten die de kwaliteit in het hele productieproces waarborgen.

Hotbath Shower Power Systeem

Het Shower Power Systeem van Hotbath zorgt ervoor dat u met minimaal waterverbruik toch optimaal kunt douchen. Met deze slimme technologie werkt een douchekop met een diameter van 20 cm, optimaal in combinatie met een cv-ketel vanaf CW3-waarde. Geniet voortaan van een krachtige waterstraal in uw eigen badkamer zonder extra water te verbruiken!

Bij een hoofddouche met een diameter van 25 cm ervaart u al van een comfortabele waterstraal met een CW4 cv-ketel of hoger. Deze douchekoppen hebben een watertoevoer van 12 liter per minuut nodig om optimaal te werken.

Hotbath Flowerpower systeem

In de meeste badkamers staat de hendel van de mengkraan in de middenpositie. Wanneer u de kraan aanzet, wordt er direct warm water bijgemengd. Het Hotbath Flowerpower Systeem zorgt ervoor dat er altijd koud water uit de kraan stroomt als de hendel in de middenpositie staat. De kraan mengt pas warm water bij als u de hendel naar links beweegt. U verbruikt zo ongemerkt minder warm water en uw cv-ketel slaat minder vaak onnodig aan, wat de levensduur aanzienlijk verbeterd.

EcoAir technologie van Hotbath

Geniet van een comfortabele douche en help direct moeder natuur een handje. Met het EcoAir-systeem van Hotbath bespaart u ongemerkt liters water zonder dat u hier onder de douche iets van merkt. De douchekop zuigt verse lucht aan, welke vermengd wordt met water. De volle waterdruppels die vervolgens ontstaan, geven u het gevoel van wellness in uw eigen badkamer. Alle opbouw hoofddouches zijn uitgerust met deze milieuvriendelijke technologie.

Vijf jaar garantie

Geniet eindeloos van de producten van Hotbath, waar kwaliteit een belangrijke factor is in het ontwerp- en productieproces. Door de uitstekende kwaliteit, heeft u bij Hotbath altijd recht op vijf jaar garantie op alle producten na aankoop.

Hotbath Flühs: 10 jaar garantieHotbath Flühs

Hotbath produceert unieke, gepatenteerde 'Flühs' die de kranenindustrie naar een hoger niveau tilt. Bij kranen die voorzien zijn van Flühs bestaat het binnenwerk volledig uit messing met keramische schijven. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat u de kraan soepel kunt bedienen. Flühs verlengen de levensduur van uw kraan, omdat de het mechanisme vloeiend beweegt. Heeft u een kraan met een Flühs? Dan heeft u recht op 10 jaar garantie, zodat u lang van uw kraan kunt genieten.

Heeft u vragen over Hotbath of een van de producten? Uw Baden+ specialist helpt u graag verder!

Deel dit item via: