Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Ideal Standard

over Ideal Standard

Ideal Standard

Ideal Standard is een toonaangevend merk op het gebied van innovatieve en door design gedreven badkameroplossingen. Al producten worden ontworpen in lijn met het merkethos “Inspired by Real Life”, dat een sterk kennis laat zien voor de intieme en persoonlijke rol die de badkamer speelt in het dagelijks leven. De complete badkameroplossingen van Ideal Standard bieden slimme, functionele, toekomstbewuste en innovatieve designs. Ideal Standard ontwikkeld voordurend intelligente badkamerproducten die hygiënischer zijn en extra water- en energie besparen.

Nederlanders nemen het minste “me-time” in de badkamer
Europees consumentenonderzoek van Ideal Standard geeft inzicht in badkamerrituelen

  • Funruimte: Van alle Europeanen maken Nederlanders zich het snelste klaar voor een avondje uit of een date: na gemiddeld tien tot vijftien minuten zijn ze al klaar om te vertrekken.
  • Romantische kamer: In vergelijking met andere Europese landen besteden Nederlanders de minste tijd aan romantische momenten in de badkamer. Eén op de vijf Nederlanders besteedt 24 ‘romantische’ minuten met hun partner in de badkamer.
  • Reflectie: Van alle Europeanen checken Nederlanders hun look het minst in de badkamer, met slechts 53 keer per maand (minder dan twee keer per dag).
  • Speelkamer: Het bad wordt het meest gebruikt om met de kinderen te spelen.
  • Bijkomen: Nederlanders worden ‘s ochtends moeilijk wakker: 30% van de mensen heeft gemiddeld zeven minuten in de badkamer nodig om wakker te worden.
Deel dit item via: