Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Keuco

Over keuco

Keuco

Wilt u een badkamer, die luxe, kwaliteit en elegantie uitstraalt? Kies dan voor Keuco. Dit Duitse merk heeft een groot assortiment badkameraccessoires, kranen, meubels, verlichting, spiegels en spiegelkasten van de allerbeste kwaliteit, gemaakt door uitstekende vakmensen. Richt uw complete badkamer met Keuco in, of kies voor enkele prachtige accessoires uit de vele badkamercollecties.

Met Keuco kiest u voor doordachte techniek maar ook voor een perfect, uitgebalanceerd design dat in elke badkamer past. Met een sublieme kwaliteit die u van een Duits merk kunt verwachten.

Keuco badkameraccessoires, kranen, meubels en spiegelkasten van hoogwaardige kwaliteit

Bij het merk Keuco staat kwaliteit in een zeer hoog vaandel. Alleen de allerbeste vakmensen werken aan de beste badkamerproducten. Of het nu gaat om het ontwerp of de productie. Elke fase van het productieproces krijgt optimale aandacht. De beste materialen worden gebruikt en de afwerking is feilloos. Keuco produceert volgens de nieuwste hightech-methoden en combineert dit met secuur handwerk om tot in detail de mooiste producten af te leveren. Alle producten worden grondig gecontroleerd voor ze de fabriek verlaten, zodat alle producten u in uitmuntende staat bereiken.

Sterk in design en innovatie

Naast kwaliteit valt Keuco op door het unieke, intelligente, innovatieve design van haar badkamerproducten. De badkamerarchitecten van Keuco onderzoeken elk element van de badkamer nauwkeurig en kijken hoe het bijdraagt aan comfort én een ruimte mooier maakt. Met bijvoorbeeld het unieke, minimalistische IXMO-douchesysteem laat Keuco haar innovatieve karakter zien. Met een enkele knop is het complete douchesysteem te bedienen.

De Baden+ badkameradviseur werkt dan ook graag met Keuco bij het ontwerpen van een badkamer. De Edition 400 is een voorbeeld van prachtig design. Deze serie bestaat uit een meubelcollectie, kranen en accessoires. Alles is perfect op elkaar afgestemd en onderscheidend door keuze in materialen en belijning.

Wilt u ook een advies op maat van uw Baden+ badkameradviseur? Neem contact op. We maken graag een prachtig badkamerontwerp voor u met badkamerproducten van Keuco.

Deel dit item via: