Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Pressalit

Pressalit

Pressalit
06030203_kopie.jpg
04030203_kopie.jpg
L001.jpg
All_Natural_World_kopie.jpg
Black_Tones_World_kopie.jpg
White_Basics_World_kopie.jpg

Pressalit ontwerpt en produceert toiletzittingen in ruim 100 verschillende modellen en ca. 75 kleurvarianten, voornamelijk uit Duroplast. De grondstof (urea-granulaat) wordt in automatische persen onder grote druk en hoge temperatuur tot een zeer stabiele toiletzitting gebakken.

Expect the unexpected

Bij Pressalit zijn ze altijd op zoek naar nieuwe input en boeiende ideeën. Ze zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe richtingen in te slaan – ook al betekent dit dat ze soms tegen de stroom in varen. Pressalit doet dit niet om anders te doen, maar omdat ze het niet kunnen laten. Het is hun natuur, hun drijfkracht. Het is daardoor dat Pressalit u keer op keer kan verrassen met nieuwe en boeiende ontwerpen en vernieuwende producten.

Aandacht voor details

Design, kwaliteit en functionaliteit staat bij Pressalit hoog in het vaandel, wat te zien is aan de aandacht voor details. Hierdoor kan Pressalit aan de producten een garantie van 10 jaar meegeven. (2 jaar voor electronische onderdelen)

Duurzaamheid

Duurzame productie is vandaag de dag van beslissend belang voor Pressalit. Met hun locatie in het midden van een van de mooiste natuurgebieden van Denemarken voelen ze iedere dag het belang van hun verantwoordelijkheid en hun bijzondere verplichtingen tegenover het milieu en de buitenwereld.

Kijk voor meer informatie op www.pressalit.nl

Deel dit item via: