Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
26 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
26Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Sunshower

Sunshower

Sunshower
Femke_sun_008_1.jpg
pure-white-frame.jpg
sunshower-model-badkamer.jpg
totaalbeeld-ingeschakeld-header.jpg
Sunshower-uv-header.jpg
_MG_3892.jpg
sunshower-model-douche.jpg
sunshower-model-badjas-2.jpg

Sunshower is een unieke oplossing die de zon simuleert in uw douche. Geniet ook van de helende werking van de zon tijdens het douchen. Kies voor Sunshower in uw douche.

Meer informatie over de Sunshower producten? Neem direct contact op of zoek de dichtsbijzijnde Baden+ winkel bij u in de buurt.

Sunshower; het goede van de zon in uw douche

Wist u dat UV-licht van de zon vitamine D bevat? In de winter hebben veel mensen een tekort aan vitamine D. Hierdoor voelen mensen zich minder energiek. Met een Sunshower haalt u het goede van de zon naar binnen. Met een juiste, lage dosis UV-licht wordt u lichaam gestimuleerd om vitamine D aan te maken. U voelt zich hierdoor energieker en heeft u een gezonde kleur.

Lees meer informatie over 'Gezond en vitaal' in uw badkamer

Een beter begin van uw dag met infraroodlicht

Er zijn ook Sunshowers verkrijgbaar uitgerust met zowel UV- als infraroodlicht. Het infraroodlicht is comfortabel warm en zorgt voor een optimaal begin van uw dag. Het warme infraroodlicht ontspant uw spieren, stimuleert uw bloedsomloop en verlicht pijn.

Sunshower ingebouwd in uw douche

De Sunshower producten worden ingebouwd in uw douche. U kunt dus doucht en sunshowert dus tegelijkertijd. Ook kunt u tijdens het afdrogen het infraroodlicht nog even aanzetten. Dan blijft u lekker warm.

Sunshower half-body vanaf € 800,-

Wij leveren de Sunshower half-body vanaf € 800,-. De Sunshower producten kunnen we inbouwen in een bestaande badkamer en natuurlijk leveren bij een nieuwe complete badkamer. Zo kan iedereen genieten van het comfort en de helende werking van Sunshower.

Wilt u ook genieten van de Sunshower? Neem direct contact op of zoek de Baden+ winkel bij u in de buurt.

Deel dit item via: