Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

V&B tegels

Villeroy & Boch tegels

V&B tegels
newtown-detail-wand-0915.jpg
newtown-wohnraum-1215.jpg
villeroy-en-boch-tegels-newtown-badkamer-tegels.jpg
villeroy-en-boch-halston-tegels-baden-plus-toiletruimte-baden-plus-1.jpg
villeroy-en-boch-halston-tegels-baden-plus-toiletruimte-baden-plus-2.jpg
villeroy-en-boch-halston-tegels-baden-plus-toiletruimte-baden-plus-3.jpg

Villeroy & boch is al in 1748 opgericht door François Boch. De Fransman begon toen met zijn drie zoons een pottenbakkerij. Inmiddels staat Villeroy & Boch wereldwijd bekend als een producent van prachtig sanitair, huishoudartikelen en tegels. Met ongeëvenaarde ervaring en vakmanschap levert de fabrikant de mooiste producten voor huis en badkamer.

Groot assortiment Villeroy & Boch tegels

In de badkamerwereld is Villeroy & Boch geliefd vanwege het grote aanbod tegelcollecties van hoogwaardige kwaliteit. De tegels van Villeroy & Boch zijn extreem duurzaam. Villeroy & Boch heeft verschillende procedés ontwikkeld die ervoor zorgen dat tegels lang mee gaan en beschermd worden tegen vuil en beschadigingen: CeramicPlus en Vilbostoneplus

CeramicPlus en Vilbostoneplus

Keramische wandtegels worden duurzaam veredeld met CeramicPlus. Hierdoor krijgt vuil geen kans om zicht te hechten en spoelt makkelijk weg met water. De beschermende coating Vilbostoneplus maakt de porcellanato vloer- en wandtegels van Villeroy & Boch resistent tegen vuil en vlekken en zelfs tegen vorst. Hierdoor kost het u geen enkele moeite om de Villeroy & Boch vloertegels schoon te houden.

Porcellanato tegels

Naast keramische wandtegels levert Villeroy & Boch ook porcellanato vloer- en wandtegels. Vilbostone porcellanato is leverbaar als ongeglazuurd en geglazuurd materiaal, met mat-, gepolijst-, halfgepolijst- en reliëfoppervlak. Geglazuurd porcellanato wordt gebruikt voor de vloer en wand. Door het glazuur zijn de tegels waterdicht. Ongeglazuurd porcellanato wordt vaak voor vloeren gebruikt. Het wordt op zeer hoge temperatuur gebakken, is door en door gekleurd, waterdicht en heeft een zeer hoge slijtvastheid. Ook na tientallen jaren van intensieve belasting vertonen deze tegels nauwelijks sporen van slijtage.

Tegels zijn een hele belangrijke sfeermaker in uw badkamer. Kies daarom voor decoratieve en hoogwaardige tegels van Villeroy & Boch en laat u zich overtuigen door het omvangrijke aanbod. Vraag uw Baden+ badkamerspecialist naar de mogelijkheden.

Tegelcollecties

Duik in de tegelcollectie van Villeroy & Boch. Het aanbod is enorm. U kunt kiezen voor diverse slipvastheidscategorieën wat van belang is bij het kiezen van uw badkamer- en douchevloer. Maar u kunt ook kiezen tussen verschillende oppervlaktedesigns met buitengewone kleur- en glanseffecten.

Met de enorme variatie aan tegels van Villeroy en Boch kunt u bijvoorbeeld op de wanden interessante accenten plaatsten. Denk bijvoorbeeld aan mozaïektegels. Kiest u voor tijdloze elegantie? Ga dan voor donkere tegels, bijvoorbeeld in antraciet. Of kies juist voor lichte tegels in aard- en crèmekleuren of een marmer- of houtlookprint voor een natuurlijke, behaaglijke sfeer. Graag laten we u een aantal fraaie Villeroy & Boch tegelcollecties zien:

Newton tegelcollectie

De Newton tegelcollectie kenmerkt zich door een used-look decor. Deze vintage decortegels doen denken aan vervlogen tijden, aan de sjieke jugendstil stijl uit begin vorige eeuw. Daarnaast zijn in het design mooie steenstructuren gecombineerd tot een nieuw soort oppervlak, waardoor ze een zeer natuurlijk karakter krijgen. Hiermee geeft u uw badkamer echt bijzondere accenten. De tegels zijn verkrijgbaar in 60 x 60 cm, maar ook in een kleiner formaat van 7,5 x 7,5 cm. De tegels lijken door de vintagelook gebruikt maar beschikken over alle technische voordelen van het geglazuurde vilbostone porcellanato.

Excellence tegelcollecties

De Excellence tegelcollecties zijn alleen verkrijgbaar bij de betere badkamerwinkels waaronder uw Baden+ badkamerspecialist. Een aantal bijzonder fraaie Excellence tegelcollecties zijn:

Cádiz wand- en vloertegels

De Cádiz wandtegels komen in poederachtig zachte krijttinten, van grijs tot zandkleur, die uw badkamer een lichte behaaglijke, natuurlijke charme geven. Ook de vilbostone porcellanato vloertegels hebben een authentieke uitstraling. Elke tegel heeft zijn eigen steenstructuurprint waardoor een volledige vloer telkens een eigen karakter krijgt.

De tegels zijn voor wand en vloer in verschillende formaten te verkrijgen van 60 x 60 cm tot een klein formaat van 5 x 10 cm. Maar ook in stroken van 30 x 60. Zo kunt de tegelformaten met elkaar combineren tot een interessante mix.

Halston wand- en vloertegels

Halston tegels zijn populair. Dat is niet verwonderlijk. Want het combineert de natuurlijke look en feel van hout met het onderhoudsgemak en krasbestendigheid van keramiek. Halston tegels zijn dan ook te verkrijgen in typische parketformaten in antieke kleurcombinaties met de uitstraling van oude planken vloeren. De vloer voelt zijdezacht dankzij de innovatieve oppervlakteveredeling velvetYwood.

Tip: leg de Halston vloertegels in een visgraat motief voor een trendy, sfeervol effect.

Spotlight wand- en vloertegels

De tegelserie Spotlight biedt interessante formaten en combinatiemogelijkheden. De tegels zijn leverbaar in matte en glanzende tegels van groot tot klein formaat (80 x 80 cm, 40 x 80 cm, 30 x 60 cm en in kleinere formaten van 2,5 x 15 en 5 x 5 cm). Door de tegels af te wisselen ontstaat er een mooi, harmonisch spel van tegelvoegen. Bovendien kunt u de matte en glanzende oppervlakken spannend combineren.

Urbantones wand- en vloertegels

De kleuren van de Urbantones tegels doen denken aan krijt- en kalkrotsen aan de kusten van de Noordzee en Oostzee: van zachte beige- tot warme grijstinten. Rustig en elegant. Verkrijgbaar in zes formaten plus een mozaïek. Interessant in deze collectie zijn de minimalistische wandtegels met het formaat 10 x 30 cm voor een brick-design. Hiermee creëert u een ambachtelijk elegante baksteenlook, zoals die bekend is van loftwoningen.

Uw Baden+ badkamerspecialist vertelt u graag meer het enorme aanbod van Villeroy & Boch tegels.

Deel dit item via: