Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Schasfoort

Toilet

Toilet Mix & Match

Toilet

Toiletten van Mix & Match

Het toilet moet voornamelijk comfortabel en hygiënisch zijn. De toiletten in het huismerk Mix & Match van Baden+ zijn allemaal zwevend. Dat betekent dat de wc vrij van de grond, aan de muur bevestigd wordt. Op deze manier kunt u gemakkelijk onder het toilet schoonmaken. Het huismerk van Baden+ biedt precies de juiste wc-modellen die passen bij uw smaak.

Randloos toilet

De nieuwste uitvinding is de randloze wc. Doordat er geen dubbele rand aan de bovenkant van het toilet zit, kan het makkelijker schoongemaakt worden. Kalk krijgt ook geen kans om zich te hechten op moeilijk bereikbare plaatsen. Naast keuze in design heeft u ook keuze in spoeltechniek. De wc met Aquablade spoeltechniek binnen ons Mix & Match assortiment zorgt ervoor dat er echt niets in het toilet achterblijft.

Wilt u uw toilet perfect schoon houden, gebruik dan de schoonmaakmiddelen van Baden+. Milieuvriendelijk en zeer effectief in gebruik.

Wilt u nog meer inspiratie én een deskundig advies? Ga dan naar uw Baden+ adviseur en Mix & Match uw eigen droombadkamer!

Direct contact opnemen