Logo Schasfoort
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
28 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.610
28Baden+

Showroomopruiming bij Schasfoort

Facebook Schasfoort

Over ons

Over Schasfoort Tegels & Badkamers

Over ons
P1020370.jpg
P1020383.jpg
P1020386.jpg
P1020372.jpg
P1020389.jpg
P1020393.jpg

Al vele jaren zijn wij, van Schasfoort Tegels en Badkamers, gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor onze klanten. Bij Schasfoort Tegels en Badkamers in Denekamp staat er altijd een team van showroommedewerkers klaar om u optimaal van dienst te zijn.

Schasfoort Tegels en Badkamers werkt in de ruime omtrek van Denekamp

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Schasfoort Tegels en Badkamers heeft in de afgelopen jaren heel veel completebadkamers gerealiseerd in o.a. Oldenzaal, Tubbergen, Deurningen en Ootmarsum. Bekijk hier een greep uit onze gerealiseerde projecten.

Perfect ontwerp aansluitend bij uw smaak

Door uitgebreid om de tafel te gaan, inventariseren we uw ideeën over de perfecte badkamer. Deze gaan wij, van Schasfoort Tegels en Badkamers, vervolgens vertalen in een verrassend en bij uw smaak passend badkamerontwerp. Wilt u ook profiteren van de ontwerpkwaliteiten van Schasfoort Tegels en Badkamers in Denekamp? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom. Dan gaan we aan de slag.

Erg breed assortiment

Bij Schasfoort Tegels en Badkamers hebben wij een grote showroom, vlakbij Oldenzaal, met een erg uitgebreid assortiment. Bij ons heeft u de keuze uit veel A-merken, zoals Sealskin, Hansgrohe, Instamat en Sphinx. Naast A-merken hebben wij ook het Baden+ huismerk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Baden+ is exclusief verkrijgbaar bij de Baden+ winkels, waar Schasfoort Tegels en Badkamers in Denekamp één van is.

Snelle levering van uw badkamer

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het installeren van uw badkamer. Bij Schasfoort Tegels en Badkamers kunt u uitgaan van een snelle levering. Ons doel is u zo snel mogelijk van uw badkamer te laten genieten. Ook komt u door een duidelijke planning niet voor verrassingen te staan bij Schasfoort Tegels en Badkamers.

Kwaliteit en oog voor detail

Schasfoort Tegels en Badkamers let extra goed op details, zodat alles echt naar wens is. Geen irritaties door kleine slordigheden. Het resultaat dat wij van Schasfoort Tegels en Badkamers leveren is perfect.

Neem nu contact op met Schasfoort Tegels en Badkamers. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Denekamp. Bekijk hier de openingstijden.

Direct contact opnemen